VIERENTWINTIGSTE KIWANIS HARINGPARTY
Donderdag, 20 Juni 2019, 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 20 juni 2019 voor de vierentwintigste keer de jaarlijkse Haringparty. Het evenement wordt dit jaar weer gehouden op de binnenplaats van het Markiezenhof. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, die van de gelegenheid gebruik maken om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, wordt er weer een groot aantal gasten verwacht.

 

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de financiering van goede doelen in de regio die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen. Het afgelopen jaar hebben we mede dankzij de opbrengsten van de haringparty onder andere de Stichting Leergeld Brabantse Wal, het Spado G-team en de Juniorprijs der Markiezen kunnen ondersteunen. Dit jaar steunen wij Stichting vrienden van Hospice de Markies en ons project Spelen bij de Peperbus.

 

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor diegenen die geen haring eten is gezorgd voor alternatieve gerechten. Passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest “Monday Date” dat garant staat voor een sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement.

 

Wij hopen u ook dit waar weer graag te ontmoeten op de Binnenplaats van het Markiezenhof. Toegangskaarten à € 45,00 per stuk zijn te bestellen via www.kiwanis-boz.nl. Voor meer informatie over Kiwanis Club Bergen op Zoom en de Haringparty verwijzen wij u graag naar onze website www.kiwanis.nl/bergenopzoom

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom