Vospop The 5th Anniversary!
Vrijdag, 14 Juni 2019, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOSPOP THE 5TH ANNIVERSARY!

Vrijdag: DJ’S ON THE SQUIRE

De Vrijdagavond is er een heel mooi DJ-programma wat in samenwerking met DJ Brian tot stand is gekomen.De DJ’s zijn talentvolle regionale DJ’s die met regelmaat optredens binnen en buiten de regio hebben en dan op een enthousiaste ontvangst van het jongeren publiek kan rekenen.

Zaterdag: VOSOP A TRIBUTE TO BORSTROCK

Het vijfde jaar Vospop is een eerbetoon aan het welbekende Borstrock festival van weleer, 5 rockbands van variërende pluimage gaan het publiek meenemen in een prachtig rock-feest.

Er is aandacht voor de lokale bands zoals Still Alive en Fredless maar ook de in Brabant bekende acts als Reply to All en Phoenix alsmede het Zeeuwse Hardball gaan acte de presence geven.

Vospop heeft met een knipoog naar het voormalig Nieuw Vossemeerse Borstrock festival een stevig programma in elkaar gezet waar Borstrock zich niet voor zou schamen , natuurlijk om het vijfde jaar een extra tintje te geven.

Toegang voor al dat moois is op beide avonden gratis. Vrijdag 14 juni is het vanaf 21.00 uur te doen en Zaterdag 15 juni gaat het feest om 18.30 uur beginnen  

Locatie Kreekplein, Nieuw-Vossemeer