Open dag VDH Kringgroep de Plantage
Maandag, 10 Juni 2019, 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Open dag VDH Kringgroep de Plantage
VDH Kringgroep de Plantage organiseert een open dag op Tweede Pinksterdag. Met demonstraties in onder andere gehoorzaamheid en behendigheid (agility) en een wandeling door de omgeving, laat de hondensportvereniging in de Wouwse Plantage zien welke activiteiten baasjes zoal met hun hond kunnen doen. 

Kringgroep de Plantage is onderdeel van de Vereniging voor fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden (VDH). Tijdens de open dag op maandag 10 juni a.s. laten de leden zien hoe zij op de club met de dieren trainen. Ook eigenaren van andere hondenrassen dan de Duitse Herder, zijn van harte welkom om mee te doen aan de gratis workshops. 

Snelste hond
Bezoekers van de open dag kunnen met hun hond meedoen aan de competitie ‘Snelste Hond’. De hond die een beperkte afstand in de kortste tijd aflegt, strijkt niet alleen met de eer – er wordt ook een half jaar gratis voer uitgereikt. 

En verder: 
• Advies van een voedingsdeskundige
• Gratis foto door professionele dierenfotograaf
• Wandeling (7 km) omgeving Wouwse Plantage

De open dag van Kringgroep de Plantage wordt gehouden op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) van 11 tot 16 uur aan de Julianaweg 12, Wouwse Plantage. 
Locatie Julianaweg 12 4725 SJ Wouwse Plantage