Ophangen Herinneringssymbolen
Zaterdag, 08 Juni 2019, 11:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 8 juni a.s. gaan we ‘Herinneringssymbolen’ ophangen. Deelname is grtis. Aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld een herinnering op te schrijven op een strookje papier, dit op te rollen en in een vogelhuisje te stoppen. Zo wordt het een warm nestje vol herinneringen. Elke keer als je langs de bomen met vogelhuisjes loopt kun je er nog eens aan denken, en desgewenst nog herinneringen aan toevoegen.

 

Op 25 mei jl. heeft kunstenaar Sjoerd van den Boom een workshop geleid waarin deelnemers een vogelhuisje hebben omgetoverd tot een herinneringssymbool voor lief of leed. Dit symbool ‘een warm nestje’ is mogelijk gemaakt door Rotary Bergen op Zoom-noord en maakt deel uit van het project de Plukroute in Bergen op Zoom.

 

Met de gemeente is afgesproken dat per wijk 1 herinneringsplek kan worden gemaakt. De boom die we voor de Bergse plaat hadden uitgekozen bleek onderdeel te zijn van een kunstwerk, daarom hebben we een andere plek uitgekozen; achteraan bij het kleine strandje mogen de huisjes in 3 bomen komen te hangen.

 

Vindt u het leuk om hier bij te zijn? U bent van harte welkom om op 8 juni a.s. erbij aan te sluiten tussen 11.00 – 11.30 uur bij het kleine strandje aan de Tureluur op de Bergse Plaat, aanmelden is niet nodig.

 

Wilt u zelf ook zo’n herinneringssymbool maken? Daarvoor kunt u zich aanmelden via de website www.SjoerdvandenBoom.nl

Locatie strandje aan de Tureluur, Bergse Plaat 4617jp Bergen op Zoom