Op De T Festival maakt zich op voor negende editie
Donderdag, 30 Mei 2019, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact  www.opde-t.nl of via Stijn Hopstaken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164-253122

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei is het tijd voor Op De T Festival. Het festival is zoals ieder jaar gratis toegankelijk en een echt familiefestival. Op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom zullen dit jaar optredens plaatsvinden van The Rootsriders, The Juke Joints, The Calicos, Bas de Meijer en The Vision of Johanna.

 

Traditiegetrouw wordt tijdens Hemelvaartsdag genoten van een lekker drankje, hapje en fijne muziek. Voor iedereen is er wat te doen. Zo kunnen kinderen zich helemaal laten gaan in de kinderhoek terwijl ouders genieten van muziek. Het thema van de kinderhoek is dit jaar: ‘Op de Kinderboerderij’. Kinderen kunnen hier oudhollandse spelletjes spelen en knuffelen met echte boerderijdieren. Er wordt dit jaar ook weer een vintage festivalmarkt georganiseerd. Op deze markt bieden lokale ondernemers allerlei handgemaakte en vintage producten aan. Nieuw dit jaar is een tof programma gericht op jongeren ontwikkeld door Young Creations, het jongerenplatform van Gebouw-T. Zo is er onder andere een chillroom en een ruimte met allerlei games.

 

Pinnen bij de bar? Dat kan!

Voor het eerst is de helft van onze bar PIN Only. Dat betekent dat je zonder consumptiemuntjes met je pinpas bij de bar je drankjes kunt afrekenen. Op deze manier kan je snel en veilig betalen en hoef je niet meer in de rij te staan om muntjes te kopen. Je kunt nog steeds consumptiemuntjes kopen met PIN en cash om je drankjes en eten mee af te rekenen.

 

Vrijwilligers

Dit alles zou natuurlijk nooit kunnen plaatsvinden zonder de hulp van onze geweldige vrijwilligers. Door hun enthousiasme en inzet zorgen ze er elk jaar weer voor dat het Op De T Festival een daverend succes is. Voor meer informatie neem een kijkje op de website:www.opde-t.nl.

Locatie Wilhelminaveld in Bergen op Zoom