KINDERKOOKTUIN | MARKIEZENHOF | FRANSE TUIN
Zaterdag, 25 Mei 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PROEFMEI KIDS PROGRAMMA

Plant de toekomst is het thema van het ProefMei kidsprogramma op zaterdag 25 en zondag 26 mei  in de Franse tuin van Het Markiezenhof.

PRINT JE EIGEN PANNENKOEK!

Het Stadlander Buurtcultuurfonds, Natuurmonumenten en Streekorganisatie Brabantse Wal hebben voor de kids een super leuk programma samengesteld. Weet jij wat 3D foodprinten is? Op ProefMei kun je namelijk je eigen pannenkoek printen met overheerlijke aardbeien van de Brabantse Wal. In het kader van 75 jaar bevrijding kun je bij Stadlander een conserven blik beschilderen waar je je eigen klaproos-zaadjes in kunt doen. Die kun je dan thuis in de tuin of in een pot planten en heb je straks je eigen klaprozen.  In de Kas van het Suikerlab kun je aardbeien happen en bij Klasseboeren kun je mee doen aan de boerderij quiz.

SPELLETJES

Het is niet alleen koken en proeven in de KinderKookTuin, maar ook bewegen tijdens de spelletjes in de Franse Tuin. Samen met Joycompany van Chris van Eekelen kun je meedoen met de spelletjes die vaak verrassend en superleuk zijn. Bewegen, gekke kunsten uithalen en lachen dus met Joycompany.

IK(K)OOK! TIJDENS PROEFMEI CELEBRATES FOOD.  KOM JE OOK?

ZATERDAG 25 MEI | 14.00 – 19.00
ZONDAG 26 MEI | 13.00 –  18.00

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom Franse Tuin