Waterput 50 Jaar!
Zaterdag, 18 Mei 2019, 09:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma Waterput 50 Jaar!

 

10.30 uur: Triggerfinger

Een feestje bouwen, dat kan Triggerfinger! Ze bestaan 20 jaar (wij 50!) en dat vroeg om jubileumconcerten, een machtige jubileum-box en een derde Waterput-instore in hun geschiedenis. Vroeg uit bed dus, want ze moeten nog ver reizen! Het wordt een speciaal setje!
(Willem Jongeneelen)

 

11.30 uur: Tim Knol

Geboren als wonderkind in Hoorn. Als broekie wist hij al griezelig veel over Americana, de sound of The Westcoast, soul, garagerock, bluegrass et cetera, ver voor hij ervoor in de wieg bleek gelegd. Tim is een liefhebber met historisch besef, en vaste gast in De Waterput!
(Willem Jongeneelen)

 

13.30 uur: Novastar

Nederbelg Joost Zweegers is een popjongen, een echte liedjesman, met The Beatles in de genen en het vermogen weergaloze 3-minuten popliedjes te maken. Het album In The Cold Light Of Monday staat er vol mee. Na 19 jaar is hij terug voor een instore in De Waterput!
(Willem Jongeneelen)

 

14.30 uur: Danny Vera

Zeeuwse vetkuif met twee muzikale kanten. Hij wisselt ze per tournee af, ze komen samen op Pressure Makes Diamonds: kant A rockt en spettert, op de akoestische kant B zakt het tempo en mag er een traantje weggepinkt worden. Met hit Roller Coaster is hij terug in De Waterput.
(Willem Jongeneelen)

 

16.30 uur: SONS 

Ze wonnen de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en werden festivalbeesten. Handelsmerk: snoeiharde catchy psychedelische garagepunk van het smerigste soort, met meezingbare refreinen. Hun eerste doorkomst in De Waterput gaan we ons over 50 jaar nog herinneren! (Willem Jongeneelen)

 

 

 

 

 

 
Locatie De Waterput Bosstraat 36 4611ND Bergen op Zoom