Plantjesmarkt Landgoed De Hertgang
Zondag, 12 Mei 2019, 11:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het voorjaar is bij uitstek het jaargetijde om eens kritisch door de tuin te lopen. Komen de vaste planten allemaal weer boven de grond? Hebben ze de winter goed doorstaan of zijn er links en rechts ‘gaten’ gevallen? Zo ja, dan heb je een extra reden om de plantjesmarkt op Landgoed De Hertgang te bezoeken. 

Je kan op eigen gelegenheid de uitgezette route volgen, of om 14.00 uur deelnemen aan de rondleiding. Bovendien kun je een kijkje nemen op de plantjesmarkt. Hobbykwekers en -tuiniers bieden vaste planten, struikjes en bijzondere soorten geraniums aan. Bovendien zullen er kamer- en kuipplanten te vinden zijn. Natuurlijk zijn er ook veel planten te koop, zelfs bijzondere, afkomstig van het Landgoed. 

En omdat het Moederdag is, kan ieder kind dat zijn of haar moeder meeneemt, een bosje lelietjes-van-dalen voor haar plukken. Mochten die er niet meer zijn, dan zijn er mooie salomonszegels als alternatief. 

Ben je na de wandeling en de plantjesmarkt toe aan een kopje koffie of thee, dan kun je daarvoor prima terecht in het bezoekerscentrum of op het terras. 

Locatie Landgoed De Hertgang Halsteren Klaverblokken 18 4661hj
€ 4.00 incl. rondleiding