Boulevard in Beweging
Zaterdag, 11 Mei 2019, 11:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 11 mei 2019 moet jij erbij zijn! De Boulevard in Bergen op Zoom wordt weer omgetoverd tot een groot (water)sportevenement, genaamd Boulevard in Beweging. Met onder andere verschillende toffe springkussens, wateractiviteiten en demonstraties, van onder meer Nederlands Kampioen BMX Sietse van Berkel, beloofd het een waar spektakel te worden.

Met dit vrij toegankelijke initiatief van de F!TFabriek kunnen inwoners kennismaken met sporten in en om de Binnenschelde. De F!TFabriek wil met de Boulevard in Beweging een bijdrage leveren aan het versterken, onderscheiden en aantrekkelijker maken van de Binnenschelde en inwoners enthousiast maken voor (water)sport.

Gedurende deze dag zullen er verschillende activiteiten plaats vinden die in samenwerking met de F!TFabriek, verenigingen, partijen en aanbieders worden aangeboden. Tijdens de Boulevard in Beweging is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen en uit te proberen. Ook op het land zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo wordt het evenemententerrein aan de Boulevard omgetoverd tot springkussenparadijs.

Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende watersporten als suppen, kanoën en waterfietsen. Roeivereniging Aquarius is aanwezig om jouw alle kneepjes van de roeisport bij te leren.

Ook is Sietse van Berkel, Nederlands kampioen BMX, aanwezig die voor jullie een toffe demonstratie neer gaat zetten en jullie daarnaast ook nog zelf gaat leren BMX’en!

Naast BMX is het mogelijk om kennis te maken met skaten bij SV de Striene.

De Reddingsbrigade veiligheid op het water en land waarborgen. Zo wordt er onder andere met een boot gepatrouilleerd. Let op; bij alle activiteiten op het water is zwemdiploma A of een begeleider met zwemdiploma verplicht!

Heb jij altijd al een keer op de mooiste springkussens willen springen of willen suppen, kanoën en waterfietsen? Kom dan op 11 mei 2019 van 11:00 uur tot 17:00 uur naar de Boulevard!

Locatie Boulevard Bergen op Zoom