Meet-up veiligheid en migratie,
Woensdag, 01 Mei 2019, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdag 1 mei vindt er een open discussie avond plaats over veiligheid en migratie. De avond wordt georganiseerd door het bestuur van D66 Brabantse Wal, waaronder D66 Bergen op Zoom, D66 Woensdrecht en D66 Steenbergen vallen. Zij wist een aantal prominente sprekers te strikken die met het oog op de Europese verkiezingen over dit thema graag met belangstellenden in gesprek gaan.

Tijdens deze open meet-up is er volop ruimte voor discussie over het thema veiligheid en migratie met politiek, openbaar bestuur en politie. Zo zal Samira Rafaela op plaats drie van de kandidatenlijst voor D66 in het Europees Parlement haar visie geven op dit thema. Daarnaast schuift waarnemend Burgemeester van Noord-Beveland en oud wethouder van Bergen op Zoom Letty Demmers aan. Verder zijn Marc van Bragt en Kees de Jonge als vertegenwoordigers van de Politie Bergen op Zoom aanwezig. De thema's veiligheid en migratie worden eerst kort toegelicht vanuit Europees perspectief om vervolgens de regionale realiteit zowel bestuurlijk als operationeel te belichten.

Op basis van een aantal actuele stellingen krijgt het publiek ruim de mogelijkheid om in gesprek te gaan met het complete panel. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn op woensdag 1 mei in Den Enghel, Grote Markt 19 in Bergen op Zoom. De deuren gaan open om 19:00uur waarna het programma om 19:30 zal starten.

Locatie Den Enghel Grote Markt 19 4611 NS Bergen op Zoom