REGGAE T FESTIVAL – IJAHMAN LEVI + THE LDE TRIBUTE BAND + GLENNY & THE RUDE CUT BAND + BLACKSTAR SOUND
Vrijdag, 29 Maart 2019, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

29 maart is het ein-de-lijk weer tijd voor Reggae T Festival met de enige echte living legend Ijahman Levi! Deze veteraan kan putten uit een behoorlijke collectie BIG tunes met als bekendste ‘Jah heavy Load‘. Decennialang bracht de Jamaicaan bijna jaarlijks een nieuw album uit, waaronder de meesterwerken ‘Hail I Him’ en ‘Are We A Warrior’. En ook op inmiddels respectabele leeftijd brandt het heilige vuur van Jah nog steeds! Wat zijn we trots dat hij naar Bergen op Zoom komt.

Ook op het affiche die avond: twee tributes aan legendarische reggae-acts. The LDE tribute bandeert vanavond de Zuid-Afrikaanse grootheid Lucky Dube. Het collectief is een familie, ze delen samen de liefde voor de muziek van Lucky Dube. Voor een groot deel van de muzikanten is Lucky Dube de reden dat ze begonnen zijn met muziekmaken. In The LDE tribute kunnen ze hun held eren op de enige juiste manier. De band bestaat uit: Lead Vocals: Fabian Fare, Backing vocals: Shirly Spoor & Marisse Barboza Varela, Drums: Ige Arc en Siel, Percussie: Bjorn a.k.a Binghi Nyah, Bass: Faisal Bass, Gitaar: Shiker, Keys: M.O.K, Keys: Joey Jermain Martina. Daarnaast brengt Glenny & the Rude Cut band een ode aan Gregory Isaacs.

Blackstar Sound zorgt tussendoor voor de ultieme reggae vibes en om het af te maken serveert Reggae Rita’s Jamaicaanse hapjes!

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
TICKETS:
VOORVERKOOP € 20.00
DEURVERKOOP € 21.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten