Boekpresentatie Madam is not good van Soesma Radja
Woensdag, 27 Maart 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soesma Radja geeft woensdag 27 maart vanaf 20.00 uur een presentatie over haar boek Madam is not good in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Het voorprogramma wordt verzorgd door VIVT Vrouwentheater.

Soesma Radja wordt tijdens een yogacursus in India geconfronteerd met slavernij in het huis waar ze logeert. Het meisje dat in de huishouding werkt, blijkt te zijn verhandeld en dient tegen haar wil de heerszuchtige eigenaresse van het huis. Soesma is vastbesloten het meisje te helpen, maar raakt verstrikt in een web van machtsintriges, intimidatie en corruptie. Het verblijf in India is zenuwslopend. Toch vindt Soesma de kracht om niet alleen haar eigen angsten onder ogen te zien, maar ook om daadwerkelijk in te grijpen.

Madam is not good is een waargebeurd verhaal over onderdrukking, trouw en verraad, angst en vrijheid, maar ook over een bijzondere vriendschap die onder deze omstandigheden in het diepste geheim ontstaat.

Kaarten zijn te bestellen via de Facebookpagina (link) van LC67deMarkiezinnen of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiermee wordt Stichting Neurofibromatose ondersteund.

Locatie de Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK Bergen op Zoom