Training 'Opkomen voor jezelf'
Woensdag, 20 Maart 2019, 19:00 - 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U voelt zich soms onzeker in contacten met anderen. Het lukt dan niet voldoende om duidelijk te maken wat u voelt of wilt. U wordt niet altijd begrepen en krijgt hierdoor soms problemen met anderen. Voor uzelf opkomen vindt u moeilijk en uw mening geven in een groep durft u niet. Het begint al bij kennismaken of het maken van een praatje. Hoe doe je dat? Herkenbaar? Dan kan de training ‘Opkomen voor jezelf’ u helpen.

 

Het leren van goede sociale vaardigheden maakt uw leven aangenamer en contacten met anderen gemakkelijker. In de training leert u omgaan met voor u lastige situaties. U oefent hoe u ontspannen contact maakt met anderen, maar ook hoe u ‘nee’ zegt en uw grenzen aangeeft.

 

Start op 20 maart

Op woensdag 20 maart start WijZijn Traverse Groep een speciale training voor volwassenen vanaf 18 jaar met een beperking. Denk hierbij aan een lichtverstandelijke beperking, autisme of een leerachterstand. De training bestaat uit 8 à 10 bijeenkomsten op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Bergen op Zoom. De kosten voor de gehele training zijn 12,50 euro.

 

Contact

Kent of bent u iemand met een licht verstandelijke beperking, autisme of leerachterstand met interesse in het verbeteren van sociale vaardigheden? Neem dan contact op met Corrie van Gaans of Monique Carels voor het maken van een kennismakingsgesprek, tel. 0164 -23 70 56.