CPP: Scram C Baby + Dieter von Deurne & The Politics
Vrijdag, 15 Maart 2019, 20:30 - 23:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carpoolparty - het oor wil ook wat. De leukste indiebands van het moment in de spannendste kroegen van 2019. Mede mogelijk gemaakt door Gebouw-T en Fonds Podiumkunsten.

#3. Ditmaal:

Scram C Baby
De indie godfathers van ons koude kikkerland spelen hun allereerste show in Bergen op Zoom. Ze draaien nochtans al mee sinds de goede oude tijd (1992). Hun achtste album werd Give Us A Kiss gedoopt en zag afgelopen herfst het licht op Excelsior. De veteranen tonen zich hier relatief beheerst, maar vliegen op gezette tijden nog altijd gezellig en ferm uit de bocht. Weerbarstig en extatisch! Ben je fan van Canshaker Pi? Ga dan checken waar zij de mosterd vandaan haalden c.q. door wie hen deze met de paplepel in werd gegoten.

Dieter von Deurne & The Politics
Misschien ken je The Go Find of Orange Black nog. Het schrijven van goede liedjes is Dieter Sermeus (in het dagelijks leven directeur podiumkunsten bij het cultuurcentrum Lier) bepaald niet verleerd. Met The Politics plugt hij de knarsende gitaar weer in, en brengt zalige lo-fi indierock in de beste traditie van Yo La Tengo en Guided By Voices. Ze komen hun geannuleerde show op PopMonument 2018 dubbel en dwars inhalen!

VVK: 7 euro.
Kom kijken!

Locatie Cafe Die Twee Koepelstraat 112, 4611 LV Bergen op Zoom