Rundfunk Wachstumsschmerzen
Zaterdag, 24 November 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winnaar cabaretprijs Neerlands Hoop 2018!
Een droomdebuut voor het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde)! Na de grote tv-hit ontvangt hun eerste theatervoorstelling overal een vloedgolf aan lovende recensies en is er een ware run op de kaarten. Op 2 oktober 2018 wonnen de mannen de VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop waarna ze te gast waren bij DWDD. 
De jury zei over deze voorstelling:
“Retestrak, snoeihard en gruwelijk grof. Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes. Het tempo ligt hoog, de energie knalt de zaal in. Het duo is zeer goed op elkaar ingespeeld, scherp geregisseerd en maakt slim gebruik van een vernuftig decor. Rundfunk is een verademing, met cabaret dat de grenzen oprekt én er prettig ver overheen gaat.”

De heren komen gelukkig ook naar De Maagd met Wachstumsschmerzen. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn 

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 23.50 / € 21.00 / € 17.50
CJP: € 21.00