ANY MINUTE NOW: MOONEYE (BE)
Donderdag, 08 November 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

NIEUW: ANY MINUTE NOW!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs! Voor het najaar van 2018 zijn de namen van de eerste drie edities reeds bekend: 4 oktober Go March (B), 8 november Mooneye (B), 27 december Bert Dockx (B). De entree is telkens 7.50 Euro. 

MOONEYE (BE)

Mooneye is de nieuwe band rond songschrijver Michiel Libberecht. Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle bracht hem o.a. naar LeffingeLeuren, Dranouter, Depot, Cactus Club, De Zwerver en Democrazy. Als winnaar van het Jonge Wolven-concours in de zomer van 2017 achtte hij de tijd rijp om een versnelling hoger te schakelen: een full-band, een nieuwe naam en een eerste ep!

Hiervoor kampeerde Michiel een week lang in de studio van Pascal Deweze in Hoboken. In Pascal vond hij een ideale mentor die als producer én als muzikant zeker zijn stempel heeft gedrukt op de plaat, en die bovenal eenzelfde passie voor muziek met hem deelt.Het resultaat: Vijf rammelende popliedjes met als kloppend hart de akoestische gitaar en de melancholische stem van Michiel.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
VOORVERKOOP €7,50
VRIENT VAN T €4,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten