Binnenkort in d’ Engelenburgh zondag 25 februari, High-teaconcert met Erwin Rommert Weerstra en Matteo Costanzi
Zondag, 25 Februari 2018, 14:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Young Piano Masters in d’Engelenburgh: piano en hobo

In de serie Meesterconcerten brengen pianist Erwin Rommert Weerstra en hoboïst Matteo Costanzi een recital van hoog niveau. Geniet van Concertgebouwkwaliteit dichtbij.

 

Erwin Rommert Weerstra is in d’Engelenburgh geen onbekende. Voor het derde jaar op rij komt hij naar Fijnaart voor een magnifiek concert. Ditmaal komt hij met de begaafde italiaanse hoboïst Matteo Costanzi. Erwins pianospel in combinatie met het instrument dat Matteo bespeelt – een hobo d’ amore – biedt u een concert om niet te missen.

 

In Italië wordt de hobo d’amore met zijn fantastische klank bijna nooit gespeeld, maar in Nederland is het zeer belangrijk. Elk jaar wordt Matteo gevraagd om de muziek van Bach te spelen, cantates en passie’s, waar de hobo d’amore een belangrijke rol speelt. Matteo beschikt over een uitstekende hobo d’amore van het italiaanse merk Bulgheroni. Het instrument heeft een warme en ronde klank en is ongelofelijk stabiel in de intonatie.

Dit instrument geeft hem niet alleen de kans om alle concerten te accepteren, maar ook concerten uit te voeren met een breder repertoire. Hierdoor neemt zijn activiteit als solist en orkestmusicus toe en biedt het bredere repertoire een mooie aanvulling op de programmering van zijn kamermuziekconcerten. Een aantal geeft hij in samenwerking met stichting Live Music Now en Stichting Muziek in Huis.

Reserveer bijtijds (06 8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)!

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaa
kaarten € 16,50