BEZOEK DE KRAAIJENBERG
Zondag, 18 Februari 2018, 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je ook in de winter van de natuur genieten? In bezoekerscentrum De Kraaijenberg ben je het hele jaar iedere zondagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. 

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Ontdek de nieuwe tentoonstelling en de twee nieuwste BeleveNissen, Aarde en Water!

Het bezoekerscentrum is het ideale vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht over de Brabantse Wal. Wandel en fietsroutes liggen voor je klaar en je kan er genieten van een kopje koffie of thee.
Beklim de uitkijktoren, geniet van het prachtige uitzicht over het Markiezaatsmeer, of maak een wandeling naar de vogelkijkhut.

Vanaf april zijn ze ook op woensdagmiddag open en worden er weer volop activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. 

Voor meer informatie kijk op:
www.brabantslandschap.nl 
www.facebook.com/DeKraaijenberg 


Bijzonderheden 
Bezoekerscentrum De Kraaijenberg wordt bemand door een team van enthousiaste vrijwilligers. Ze zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren die dit team willen komen versterken. Heb je interesse? Neem dan contact op met Erik de Jonge, Brabants Landschap, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Bezoekerscentrum De Kraaijenberg Fianestraat 17 4617RA BERGEN OP ZOOM