Afscheid van restaurant Koej wordt ludiek gevierd
Vrijdag, 09 Februari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan alles komt een einde, zo heet het spreekwoord.

En dat geldt zeker voor een idee dat ooit als pop-up restaurant begon. Zo valt binnenkort ook het doek voor restaurant Koej aan de Zuidzijde Haven. Maar niet voordat op een vrolijke wijze afscheid wordt genomen, van de stad en de koe die er altijd prominent aanwezig was.

Op de vrijdagavond vóór de Vastenavend is Koej nog één keer open. Junior Kamer het Markiezaat houdt er dan een Boerenkoolmaaltijd en later op de avond vindt het afscheidsbal plaats, waarmee een mooie periode wordt afgesloten. Het team hoopt van harte álle liefhebbers en Vastenavendvierders dan te zien, om nog één keer te zwaaien naar de levensgrote kunststof koe die altijd als een soort mascotte en beeldmerk een belangrijke plaats innam in het restaurant. 

Een periode afsluiten betekent natuurlijk ook dat er een andere begint. Remco van den Heuvel is de man die als nieuwe eigenaar op deze locatie met nieuwe plannen begint. Hij vertelt er nog niet te veel over; “We willen eerst op een mooie manier een tijdperk afsluiten. Dat doen we die vrijdagavond. Vanaf dan, tot het Vallen van de Kraai op dinsdag, zijn we open als Vastenavendcafé. Ik hoop dat we héél veel dweilen en vooral ook bandjes mogen verwelkomen. Als ze hier spelen kunnen ze er op rekenen dat we goed voor ze zorgen.” Hij heeft er veel zin in, net als bedrijfsleider Marco Slikkerveer en zijn team.

 

Afscheid van resterant Koej wor ludiek gevierd

KRABBEGAT - Aan alles kom d’n einde, zo ga d’t spreekwoord. En da gel zeker vor ’n idee da d’ooit as pop-up resterant begon. Zo val binnekort ok ’t doek vor resterant Koej aan de Zuidzijd’Ave. Mar nie voorda d’op ’n leutege wijze afscheid wor genome, van de stad en de koei die t’r altijd prominent aanwezeg was.

Op de vrijdagavend vóór de Vastenavend is Koej nog één keer ope. Junior Kamer ’t  Markiezaat ouw t’r dan ’n Boerekoolmaaltijd en later op d’avond vin ’t afscheidsbal plaats, waarmee ’n mooie peeriode wor afgeslote. ’t Tiem oopt van arte alle lief’ebbers en Vastenavendvierders dan te zien, om nog één keer te zwaaie naar de levesgròòte kunststof koei die altijd as ’n soort maskotte en bééldmerrek ’n belangrijke plek innam in ’t resterant. 

’n Peeriode n’afsluite betekent netuurlijk ok da t’r ’n andere begint. Remco van den Heuvel is de man die as nuuwe n’eigenaar op deze lokasie mè nuuwe planne begint. IJ vertel t’r nog nie te veul over; “Me wille n’eerst op ’n mooie menier ’n tijdperrek afsluite. Da doen we die vrijdagavend. Vanaf dan, tot ’t Valle van de Kraai op dinsdag, zijn me n’ope n’as Vastenavendkefee. Ik oop da me n’éél veul dweile en veral ok bandjes moge verwelkomme. As z’ier speule kunne ze d’r op rekene da me goed voor ze zorrege.” IJ è t’r veul zin in, net as bedrijfsleijer Marco Slikkerveer en z’n tiem.

Locatie Zuidzijde Haven 39 4611 HC Bergen op Zoom