BETH & FLO BRENGEN VERRASSEND AMUSEMENT IN D’ENGELENBURGH
Zondag, 04 Februari 2018, 14:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een middag om te herinneren

BETH & FLO BRENGEN VERRASSEND AMUSEMENT IN D’ENGELENBURGH

 

Klassieke muziek met een vleugeltje theater! Elsbet Remijn en Claudette Verhulst brengen zondag 4 februari een sprankelende voorstelling die u niet mag missen.

 

Pianoduo’s zijn er genoeg, maar Beth en Flo zijn anders. Hun optreden zit ergens tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma rondom klassieke muziek.

Naar eigen zeggen bieden ze de luisteraar ‘een beetje troost en warmte’, ‘een vleugje zomer op een regenachtige novemberavond’. Beide pianistes hebben grote affiniteit met theater en dat merk je!

 

Elsbet en Claudette studeerden klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden in 2014 hun Masterdiploma behaalden.

Omdat beide pianistes ook grote affiniteit hebben met theater, konden zij het niet laten dit te integreren in de concerten die zij geven. Zo ontstond het duo Beth & Flo; een pianoduo dat klassieke recitals geeft en deze opluistert met gesproken en gezongen woord.

 

Tussen de stukken door onderhoudt het duo het publiek luchtig met verhaaltjes en spontaan aandoende gesprekjes. Ze zingen onversterkt en met ontwapenend natuurlijke stemmen

Ze spelen staande achter het klavier of maken kangoeroesprongen achter de toetsen. Ze barsten los in gezang midden in een stuk van Brahms. En tussen de klassieke meesters lassen ze en quiz in: “De lijnen zijn geopend!” Het belooft dus een onvergetelijk concert.

 

reserveren

De middag op 4 februari (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 14,50, (inclusief koffie en taart). Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na afloop is er een ‘ontmoet en groet’moment met de dames.

 

 

 

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaa