Parkinson Café West-Brabant
Donderdag, 01 Februari 2018, 14:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen(v)uurtje

Een bijeenkomst waarbij bezoekers allerlei vragen kunnen stellen aan de aanwezige parksinson-verpleegkundige, fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist. Het is een interactieve bijeenkomst waar ieder van elkaars vragen en de antwoorden kan leren. Onderwerpen zoals medicatiegebruik, lichamelijke problemen, hulpmiddelen, spraak- en slikproblemen en nog veel meer, kunnen aan bod komen.

 

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur.

In de omgeving kunt u gratis parkeren.

 

Samenwerkingsverband

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB, Thuizorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis, stichting tanteLouise-Vivensis, Ookthuis, Van Broekhoven Fysiotherapie, Fysiotherapie Van Lammeren, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Locatie Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle.