Pappegatters laten er geen gras over groeien.
Zondag, 28 Januari 2018, 15:33
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dweilorkest NTM de Pappegatters bestaat de komende vastenavend 44 jaar. Een mijlpaal in het leven van het orkest. Dat dit jubileum niet ongemerkt voorbij zal gaan, zal bij de Bergse bevolking zeker weer een goed gevoel te weeg brengen. Wie herinnerd zich o.a. niet de festiviteiten bij de voorgaande jubilea (11 , 22 en 33 jarig bestaan) van het orkest, waarbij recepties achterwege bleven maar zij hun feestelijkheden deelden met alle krabben van het Krabbegat. En daar draait het om in het leven van NTM de Pappegatters, in eerste instantie een muzikale en in 2e instantie een meer algemene bijdrage leveren aan de Bergse vastenavend.

 

Tijdens de a.s. vastenavend van 2018 zullen de mannen en de vrouwen van NTM de Pappegatters alles uit de kast halen om u te trakteren op een onvergetelijke middag. Een middag om van te kwijlen zeggen ze zelf. En dat kwijlen heeft te maken met de locatie waar het een en ander zich afspeelt.

 

Onder het motto, GE MOT MARKIEZE KUL staat het orkest als vanouds weer garant voor een geweldige vastenavendbeleving die je niet mag missen.

Op zondag 28 januari 2018, zo rond de klok van 15.33 uur (en dan ’ebbe me n’t nog nie over ’n Berregs kwartierke) zal in de Hofzaal van het Markiezenhof het spektakel van start gaan.

Ja de mannen en de vrouwen van NTM de Pappegatters laten er dus geen gras over groeien als het om de locatie gaat. Het moet als het ware een geweldige beleving worden die de boeken ingaat als onvergetelijk. Dus zorg dagge d’r bij zijt want agge d’r nie ben dan miste wa. De toegang is gratis.

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom Hofzaal