VASTENAVENDCONCERT DE SJESKES
Zaterdag, 27 Januari 2018, 20:11
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact 0630339369 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De Stoelemat

Op zaterdag 27 januari 2018 geeft Harmonie Kolping’s Zonen voor de 17e keer haar Vastenavendconcert en wordt de Stoelemat in Bergen op Zoom het toneel van een sprankelende muzikale happening van populaire-, musical- en klassieke werken. Dit alles vertolkt vanuit de rijke historie van de Bergse Vastenavond!

Dat dit concert is niet meer weg te denken is tijdens de Bergse Vastenavond periode, blijkt ieder jaar weer door een enthousiast publiek in een bomvolle Stoelemat.

Ook het Klein Orkest zal dit jaar een imposante bijdrage leveren aan deze avond. Diverse Vastenavond liedjes zijn op een ludieke wijze gearrangeerd voor dit jeugdige orkest.

Uiteraard zal het aan zang en dans niet ontbreken op deze avond!

Indien u in luxe wilt genieten van dit concert, bestaat de mogelijkheid om een VIP-arrangement te reserveren. Vanwege de grote belangstelling zijn deze nog beperkt beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom op 27 januari 2018 om 20.11 uur met z'n allen naar de Stoelemat! 

Locatie De Stoelemat Westersingel 40 4611HV BERGEN OP ZOOM
Kosten
€ 11,00