T-STRIJD 2018 VOORRONDE 3
Zaterdag, 27 Januari 2018, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

T-STRIJD

T-Strijd is dè bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer. 

T-STRIJD 2018

Uit alle inschrijvingen worden 16 bands gekozen die in vier voorrondes, die in Gebouw-T plaats vinden, tegen elkaar gaan strijden. Naast een deskundige jury kiest ook het publiek per voorronde een winnaar. De jurywinnaar gaat rechtstreeks door naar de finale, de publiekswinnaar gaat door naar de halve finale. In de finale nemen uiteindelijk vijf bands het tegen elkaar op om de titel Winnaar T-Strijd 2018!

VOORRONDE 3

TREEHOOK

Genadeloze energie, geen compromis en geen standaardformule. TREEHOOK begon op het Anywave festival in juni 2015 zonder album en zonder reputatie, het werd “de verassing” van het festival genoemd. Datzelfde jaar nog tekende ze bij Cloudhead Bookings in Rotterdam en januari 2016 stonden ze al in Groningen bij Noorderslag. Er werd getoerd van Ovezande in Zeeland tot de Groningse hoofdstad en van Hoorn in Noord-Holland tot Deventer in Overijsel. Ze Stalen de show op Klomppop 2017 en waren datzelfde jaar de Verrasingsact tijdens de set van DJ Santos Suarez op Dancefestival Beachboom. Ze zijn geselecteerd voor de Popronde 2017 en zullen vanaf september wederom door heel Nederland te zien zijn. Ze spelen niet voor, maar liefst in hun publiek. Een band met vele gezichten en een mix aan invloeden. Stonerrock met punk, swingend door gebruik van beats en samples. Geïnspireerd door: Kapitan Korsakov, Bass Drum of Death en METZ. Het debuutalbum van Treehook is op 12 oktober 2017 gelanceerd in Vessel 11 te Rotterdam


DE HOBBYISTEN

De Hobbyisten zijn een groep fanatieke muzikanten, die elkaar gevonden hebben in de muziek. Ze staan bekend om het maken van een feestje tijdens ieder live-optreden. Met simpele teksten, opzwepende beats en veel enthousiasme pakken ze het publiek in. Hiphop is de basis van deze band, maar ze mixen dit genre met veel stijlen. Salsa, rock, soul, funk en reggae, de band speelt het allemaal. De Hobbyisten profileren zichzelf als echte levensgenieters en willen iedereen laten meegenieten van hun vibe!

CRIMSON ALLEY

Crimson Alley wordt door een aantal vrienden uit Noord-Holland opgericht met het idee om het eens een keer anders te doen: eigen werk, een album opnemen, een videoclip opnemen, een release party en optredens. Met deze doelen in het achterhoofd wordt vanuit huis gestart met het schrijven en opnemen van eigen werk. Na enige tijd vindt uitbreiding plaats met een zanger uit Noord-Brabant. Via internet krijgt de muziek meer vorm, totdat het eerste album een feit is: "Recharge" wordt eind september 2017 gelanceerd! Met een album, een videoclip en een release party op zak is Crimson Alley klaar om podia ter verrassen met hun mix van electro, rock en metal!

TWOFVCE (BE)

TWOFVCE is een semi-elektronisch kwartet bestaande uit Mo Clinton, J. Grant, Hector Hargreaves en Joe Sheffield, 4 muzikanten uit Antwerpen. Ze hebben allen hun deel in de elektronica en zingen vaak samen maar ze hebben wel hun eerder indivuele rollen. Mo zingt het merendeel van de tijd, J. is de lead gitarist en Hector is de orkestleider van massa en volume, dit terwijl Joe elektronica uit zijn laptop stuurt en bass en synths onder controle houdt. Het is geen Rock, geen Soul en zeker geen Hip Hop. Zonder regels, zonder grenzen. Spacejams.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom