Meld je club aan voor "OPEN 2018"
Vrijdag, 26 Januari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je club aan voor "OPEN 2018"

In het weekend van 10 en 11 maart staan de Blokstallen 3, Gebouw-T en het Wilhelminaveld  bol van de activiteiten voor een breed publiek. Jong en oud kunnen zich komen vermaken rond het Wilhelminaveld bij het event OPEN 2018. Dit is de derde editie.  Stichting Facilitair Bedrijf,  Gebouw-T en het CKB staan bol van de activiteiten. Verenigingen krijgen een gratis podium om zich in de spotlight te zetten voor een breed publiek. 

In dit weekend kan  twee dagen van 11:00 tot 17:00 uur worden  genoten van  verenigingen en clubs  die laten zien wat ze het komende jaar te bieden hebben. Ook organisaties die op zoek zijn naar nieuwe leden zijn welkom.  Er zijn  optredens,  open repetities, demonstraties,  standjes en workshops door  tientallen deelnemers. Het wordt  een weekend vol entertainment waarbij even als vorig  jaar veel bezoekers worden verwacht. De organisatie is in handen van de studenten van het  Zoomvliet College, Zinc. events& leisure,  gebouw-T, het CKB  en het FB. 

Rode draad Als rode draad is gekozen voor het thema “next generation”. We mixen bestaande activiteiten met innovatieve en vernieuwende uitingen. Zo wordt het een  bijzonder en  verfrissend programma. Als voorbeeld kan worden genoemd een combinatie van Hip Hop met een klassiek orkest of een workshop 3 D printen.  Of zangnummers in combinatie met de popschool.  Je kan je club, organisatie of vereniging tot eind januari als deelnemer aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  maar doe het snel want vol is vol.

Locatie Bergen op Zoom