FLYING HORSEMAN
Donderdag, 25 Januari 2018, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Ben je ook naar Made In Belgium 18 november 2017 geweest? Dan kun je gratis naar Flying Horseman. Mail hiervoor je transactienummer van je Made In Belgium ticket(s) naar info[at]gebouw-t.nl.

FLYING HORSEMAN

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. Rooms / Ruins, hun vijfde studio-album, is een album dat de luisteraar noopt tot een introspectie, alvorens hem/haar de kosmos in te schieten. Hun nieuwste is grillig, contrastrijk en mysterieus. Flying Horseman klinkt hier tegelijkertijd gefocust en dromerig; doelgericht en dubbelzinnig. Misschien is het Rooms / Ruins een reflectie op een ongrijpbare realiteit en/of een losgeslagen samenleving, of misschien is het een break-up-album met een apocalyptische neigingen? Sowieso is dit een zwoele, sfeervolle en intense muziek waarin een waaier aan invloeden op organistische wijze samensmelt tot een begeesterend geheel. 

Live vliegt Flying Horseman steevast nog wat hoger, en graaft het nog net iets dieper dan in de studio. Naast een groot aantal songs uit hun nieuwe album, brengt de band op deze tournee ook een gulle greep uit hun backcatalogue. 

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals gratis toegang voor Flying Horseman! Klik hier voor meer informatie.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €6,00
VOORVERKOOP €5,00
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten