IN DE NEK VAN M'N VADER - THEATERCONCERT
Zondag, 21 Januari 2018, 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer en hoe is de klik met de Bergse Vastenavend ontstaan? Vanaf wanneer is dit feest niet meer uit je leven weg te denken? Hoe diep is dat feest onder je huid gekropen?

Wij gaan het horen tijdens het allereerste singer-songwriter vastenavendconcert ooit. Deze oprecht gewaardeerde noviteit valt bij jong zeer goed in de smaak! Maar liefst 13 zangers/zangeressen zijn geïnspireerd geraakt door het voorgestelde thema ‘In de nek van m’n vader’, meestal de eerste ‘ontmoeting’ met dit Bergse feest, tijdens de Kindervastenavend, langs de optochtroute, kruipend door het zaagsel in een vol café, etc……

De Hofzaal zal het podium bieden aan jong (en een beetje ouder) muzikaal talent; deelnemers die in ieder geval een hang hebben naar het authentieke en anti-moderne. De liedjesmakers zijn het tegenwicht van snelle, consumptieve muziek. Het zijn muzikanten die bij voorkeur de tegenpool zoeken.

De belangstelling voor dit genre muziek is de laatste jaren met sprongen gegroeid; tot op het bot teruggebracht, alleen met gitaar, viool, fluit, piano……genieten…….

Je ziet en hoort in de Hofzaal:
Alet Slokkers
Dyana Rommens
Evelien Hoogeveen
Femke van Vossen
Fleur van Tienen
Jasper Witjes
Jeaninne van Meel
Jeroen Hendrikx
Marloes Lelieveld
René Vriens
Ruud van Eekelen
Sharla Hagenaars
Tilly Verbraak 

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom Hofzaal
Kosten
€ 11,00