Rowwen Hèze Drie Kier Alaaf!
Maandag, 15 Januari 2018, 20:11
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra: bierproeverij in de foyer

Deze optocht staat in het teken van carnaval. Voor Rowwen Hèze begon het eigenlijk allemaal 33 jaar geleden met het ludieke protestlied ‘Niks stront niks’. Met dit carnavaleske lied kwamen ze op de nationale TV, het feest begon en het hield niet meer op. Al snel bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval iets te explosief.

'N beetje als olie op het vuur. Sommige liedjes mochten destijds op carnavalsfeesten niet meer gedraaid worden vanwege het te uitbundige karakter en de explosieve uitwerking op het publiek. Maar die storm is gaan liggen. De muziek ging door. Hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst. Nu 3 x 11 jaar later weten we nog steeds heel goed waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan: Naar de kloten! maar dan in volle schoonheid. 
Carnaval, A laaf you! En … uh … het begint natuurlijk om 11 over acht!! Voor deze voorstelling geldt 'geen kortingen'.

11 figuranten

Aan deze voorstelling werken 11 figuranten mee die zich na een oproep op onze Facebookpagina hebben opgegeven. We hebben geen idee wat ze moeten doen, maar gelukkig zal regiseur Frank Lammers ze voorafgaand aan het concert ontvangen en vertellen wat de bedoeling is. Een exra verrassing dus!

Was je bij het concert op 6 december 2017?

Dan tref je onder mijn bestellingen in je account dit concert op de nieuwe datum aan. Je kunt daar je nieuwe tickets inclusief pauzeconsumptie downloaden.
Heb je geen e-ticket, of vragen? Neem dan contact op met onze Info & Ticket Service: 0164 280555 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden aangepast van Info & Ticket Service, 28-29 december en 2-3-4-5 januari open van 12:00-16:00 uur.

Komt de datum 15 januari je niet uit, dan krijg je €15,- teruggestort op je rekening. Mail in dat geval, voor 2 januari 2018,  je naw-gegevens en rekeningnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor hen die er niet bij waren op 6 december: door een onvoorzien technisch mankement moest de voorstelling vroeger stoppen.

Locatie theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NT Bergen op Zoom