BACK TO THE HOOI MET GEBROEDERS KO E.A.
Zaterdag, 13 Januari 2018, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

FEESTAVOND

GEBROEDERS KO

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland. Leuke gezellige muziek maken is hun motto Gebroeders Ko muziek is voor alle leeftijden. Je kunt ze natuurlijk kennen van 'Ik heb een toeter op mijn waterscooter', 'Schatje mag ik je foto',  'Boten Anna' en nog veel veel meer!

DJ KYMO

Mr. Allround himself!

De in Brabant geboren DJ draait al 25 jaar alles wat dansbaar is aan elkaar. Hij kent niet alleen alle oude muziek uit de jaren 90, maar heeft deze muziek ook echt mee gemaakt als DJ achter de draaitafels. DJ Kymo had boekingen in vele (dans)cafés en feestzalen in binnen- en buitenland, maar is lokaal vooral bekend geworden door de bijna 20 jaar als resident DJ in legendarische discotheek “De Hooizolder”. Met een wekelijks ge-update muziek collectie kan DJ Kymo draaien op ieder type event!

HEROES FOR HEROES

Het primaire doel van het evenement is het inzamelen van zoveel mogelijk gelden voor goede doelen gelieerd aan de ziekte kanker. Onvoorwaardelijke randvoorwaarden zijn voor ons: Samen, beleven en alles geven. De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor ons het gevecht dat kankerpatienten vaak dagelijks en maandenlang leveren.

Deelnemers “geven fysiek alles” tijdens de indoor cycling clinics, maar ook voor de faciliterende bedrijven en vrijwilligers geldt dit motto. We streven naar het 1 op 1 doorstorten van onze gelden naar de goede doelen. De bedrijven, organisaties en mensen die het Heroes for Heroes evenement mogelijk maken, doen dit bijna allemaal zonder (geldelijke) tegenprestatie. Voor meer informatie klik je hier.

Mensen met kanker voeren vaak maanden een gevecht voor leven of dood. In de sport zijn er veel sporters die maandenlang alles geven, die alles opzij zetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat ons inspireert, motiveert en waar we tijdens het evenement bij willen stilstaan.

VIP ARRENGEMENT

Ook zijn vip arrangementen verkrijgbaar met toegang tot de cocktailbar, een hapje en een drankje.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €19,00
VOORVERKOOP €16,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten