HEROES FOR HEROES AFTERPARTY: FRANS DUIJTS E.A.
Zaterdag, 13 Januari 2018, 21:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Frans Duijts
Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Door het succes van het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, een cover van Marleen uit 1986 geschreven door Pierre Kartner, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière. In 2009 kreeg Duijts de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar voor zijn single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn eerste album Zo Ben Ik Mezelf werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100. In 2011 scoorde hij met het nummer Morgen is pas morgen zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100. In 2014 was hij de eerste winnaar van de Edison Volksmuziek.

DJ Kymo
Mr. Allround himself!
De in Brabant geboren DJ draait al 25 jaar alles wat dansbaar is aan elkaar. Hij kent niet alleen alle oude muziek uit de jaren 90, maar heeft deze muziek ook echt mee gemaakt als DJ achter de draaitafels. DJ Kymo had boekingen in vele (dans)cafés en feestzalen in binnen- en buitenland, maar is lokaal vooral bekend geworden door de bijna 20 jaar als resident DJ in legendarische discotheek “De Hooizolder”. Met een wekelijks ge-update muziek collectie kan DJ Kymo draaien op ieder type event!

Heroes for Heroes
Het primaire doel van het evenement is het inzamelen van zoveel mogelijk gelden voor goede doelen gelieerd aan de ziekte kanker. Onvoorwaardelijke randvoorwaarden zijn voor ons: Samen, beleven en alles geven. De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor ons het gevecht dat kankerpatienten vaak dagelijks en maandenlang leveren.
Deelnemers “geven fysiek alles” tijdens de indoor cycling clinics, maar ook voor de faciliterende bedrijven en vrijwilligers geldt dit motto. We streven naar het 1 op 1 doorstorten van onze gelden naar de goede doelen. De bedrijven, organisaties en mensen die het Heroes for Heroes evenement mogelijk maken, doen dit bijna allemaal zonder (geldelijke) tegenprestatie. 

Mensen met kanker voeren vaak maanden een gevecht voor leven of dood. In de sport zijn er veel sporters die maandenlang alles geven, die alles opzij zetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat ons inspireert, motiveert en waar we tijdens het evenement bij willen stilstaan.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom