T-STRIJD 2018 VOORRONDE 1
Vrijdag, 12 Januari 2018, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T-Strijd is dè bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer. 

T-STRIJD 2018

Uit alle inschrijvingen worden 16 bands gekozen die in vier voorrondes, die in Gebouw-T plaats vinden, tegen elkaar gaan strijden. Naast een deskundige jury kiest ook het publiek per voorronde een winnaar. De jurywinnaar gaat rechtstreeks door naar de finale, de publiekswinnaar gaat door naar de halve finale. In de finale nemen uiteindelijk vijf bands het tegen elkaar op om de titel Winnaar T-Strijd 2018!

VOORRONDE 1

SHOOT THE MESSENGE

Shoot the Messenger ontstond in februari 2014 toen Daan Lomeijer en Chris Gerlach, die samen al muziek maakten, Romy van Ardenne tegen het lijf liepen. Ze bleken over min of meer dezelfde muzikale smaak en dito interesses te beschikken, waarna besloten werd om met zijn drieën verder te gaan. Shoot the Messenger brengt punkrock in de traditie van the Clash, Pixies en Ramones, maar schuwt ook een uitstapje naar de hardrock en funk niet. Verrassende covers worden afgewisseld met stevig eigen werk. Eind december 2014 doken zij de studio van Patrick Delabie in Wernhout in om hun debuut-EP op te nemen. 

Laurens den Hollander: Drums (26) 
Daan Lomeijer: Bas (18) 
Romy van Ardenne: Gitaar en leadvocals (19) 
Chris Gerlach: Gitaar (17)
Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom