Wilde Mossels danst Vanzelfsprekend
Van Vrijdag, 12 Januari 2018 -  20:30
Tot Zondag, 14 Januari 2018 - 22:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Wilde Mossels danst brengt van 12 t/m 14 januari de dansvoorstelling Vanzelfsprekend op de planken in de CKB theaterzaal. 

 

In de voorstelling Vanzelfsprekend willen de dansers je met concrete, herkenbare situaties aan het denken zetten over de alledaagse facetten van het leven en de gebeurtenissen die we meemaken. We eten, werken, slapen, ademen, bewegen en hebben lief terwijl we racen door de tijd. Gaan we niet te snel aan alles en iedereen voorbij? Is dat wat we meemaken eigenlijk wel zo vanzelfsprekend?

 

Bijzonder aan de voorstelling is dat het duo Luizter de voorstelling ondersteund met live muziek. 

Luizter staat bekend om de mooie muziek en Luizterverhalen die puur uit het hart komen. Dat zij innovatief met muziek om weten te gaan en in staat zijn een verhaal over te brengen, blijkt uit de diverse (internationale) prijzen die ze de afgelopen maanden in ontvangst hebben mogen nemen. 

Dans en muziek horen als vanzelfsprekend bij elkaar. Toch draait het hierbij niet alleen om danspasjes of de juiste noten. Juist het gevoel wat dit met zich meebrengt, maakt dit vanzelfsprekende bijzonder! 

 

De samensmelting tussen muziek en dans zorgt voor een extra dimensie in de voorstelling.

Het belooft hierdoor een unieke ervaring te worden voor dans- en muziekliefhebbers.

 

Stichting Wilde Mossels danst is inmiddels een begrip in de regio. Met Vanzelfsprekend brengen ze hun vierde productie voor het voetlicht. Daarnaast brengen ze dansperformances op maat en zijn de dansers regelmatig te zien bij diverse evenementen.

 

 

Vanzelfsprekend is te zien in de CKB Theaterzaal op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari om 20:30u en op zondag 14 januari om 14:00u. Kaarten a €10 zijn te verkrijgen via www.demaagd.nl

 

Locatie CKB Theaterzaal