ATB TOERTOCHT HUIJBERGEN
Zondag, 07 Januari 2018, 08:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ATB Toertocht vertrek vanuit MFC De Kloek Prior Borrekensstraat te Huijbergen. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden: 30 km of 50 km. Inschrijven kan vanaf 8.30 tot en met 10.30 uur. De kosten bedragen € 4,--. 

Naast het gedeelte over het EK parcours gaat de tocht van 50 km over Belgisch grondgebied richting de Grote Meren en komt daarna weer terug in Huijbergen om daarna naar de Walse duinen te gaan. Parcours voert 90% door de bossen en velden. Er is een tussenstop voorzien waar men koude of warme drank en een versnapering kan krijgen.

Deze tocht is voor iedereen toegankelijk of men nu wel of niet goed is in het mountainbiken. Dit alles komt tot stand met medewerking van: Gemeente Woensdrecht, Evides Watermaatschappij, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap, privé eigenaren Beheer Kalmthoutse Heide, MFC De Kloek en de vele vrijwilligers.

Bij aankomst is er gelegenheid om te douchen. Er zullen ook fietsspuitplaatsen aanwezig zijn om de fietsen schoon te spuiten. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met tel. 0164-642043, mobiel 06-51171943 of www.wchuijbergen.nl 

Locatie Multifunctioneel Centrum De Kloek Prior Borrekensstraat 1 4635BW HUIJBERGEN