Wintercircus Arlette Hanson Fraaie Fratsen!
Zondag, 07 Januari 2018, 13:00
Tot Woensdag, 31 Januari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groot circustheaterspektakel voor jong en oud

Wintercircus Arlette Hanson maakt circustheater van nu, met een heel eigen stijl. Een kerstcircus met (lucht)acrobaten, jongleurs, dieren en nog veel meer ... Dit keer niet in een koude tent, maar in de gezellige warme kerstsfeer van De Maagd! Een vrolijke eigentijdse familievoorstelling, anders, origineel en nieuw, voor jong en oud (ook als je geen kinderen hebt). Fraaie Fratsen! is een verrassend kerstcircusspektakel over een pretpark, vol internationale attracties.

Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in vliegen. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Geitjes zijn in voor geintjes. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Alleen mensen met stalen zenuwen kunnen blijven kijken als acrobaten stunten in 8 meter hoge masten of nog net gevangen worden na het draaien van een salto hoog boven het toneel. Terwijl al dit circusgeweld met de vaart van een achtbaan aan je ogen voorbij raast, verrassen vier jonge multi-instrumentalisten van de Angelo Boltini circusband met te gekke live-muziek. Beleef deze circusshow met internatioale topacts als feestelijke afsluiter van de kerstvakantie.

Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en ontving in die tijd al 1,1 miljoen toeschouwers. Ieder jaar heeft het Wintercircus weer nieuwe acts uit de hele wereld. Kijk op de site van het Wintercircus welke artiesten er dit keer allemaal komen!

Angelo Boltini muzikaal leider

Wie 40 jaar of ouder is kent vast wel Circus Toni Boltini. Wintercircus Arlette Hanson heeft een nieuwe muzikaal leider: Angelo Boltini! Inderdaad....... de zoon van Nederlands bekendste circusdirecteur ooit. Angelo is de enige-Boltini telg die nog nooit met een circus op tournee is geweest, maar daar komt nu verandering in. Je ziet de muzikale duizendpoot dan ook tijdens Fraaie Fratsen!

Download hier je kleurplaat.


Circusles

Ben jij 6 jaar en ga je naar deze circusshow? Dan mag je echte circuskunsten komen leren van het Wintercircus, om 11:30 uur in De Maagd. De circusles kost €5,- en er mogen 60 kinderen meedoen. Je vindt deze tussen de arrangementen tijdens het bestellen van deze voorstelling. 

www.wintercircus.nl

Je kunt hier ook gratis bij zijn voor 175 ZeteltjesHier lees je hoe.
Heb je al kaarten? Neem dan met je Zeteltjes gratis iemand mee of doe ze cadeau. Heb je al kaarten en lukt het niet om een stoel vlak bij je te boeken? Kom dan even met al je kaarten naar onze Info & Ticket service. We boeken de plekken dan gratis voor je om zodat je bij elkaar kunt zitten. Je kunt reeds gekochte kaarten niet omruilen voor Zeteltjeskaarten. Het aantal Zeteltjesplekken is beperkt: op=op.

Locatie theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NT Bergen op Zoom
€ 22.75
Kinderprijs: € 15.75