Residentie Orkest & Paul van Vliet
Zaterdag, 06 Januari 2018, 20:00
Tot Woensdag, 31 Januari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chansonnier achter de duinen

Na het succesvolle Nieuwjaarsconcert van 2015 is Paul van Vliet weer terug bij het Residentie Orkest. De muzikale vriendschap met dit Haagse icoon is een rode draad door onze geschiedenis. Precies twintig jaar geleden, in 1998, deelden we voor het eerst het podium en speelden we twintig van zijn dierbaarste liedjes. We zijn zeer vereerd om hem ook dit jaar weer te mogen verwelkomen. Pure nostalgie!’. Heel wat liedjes van Paul van Vliet komen voorbij op de muziek van het Residentie Orkest en Paul praat zelf op zijn bekende, komische manier de avond aan elkaar.  

Het Residentie Orkest is een graag geziene gast in De Maagd. Hun concerten zijn voor jong en oud en voor een brede muzieksmaak. Nu met Paul van Vliet erbij zullen ook kleinkunstliefhebbers smullen van dit optreden dat een extra feestelijke start is van het nieuwe jaar. En … wij zorgen voor de bubbels

Je kon hier gratis bij zijn voor 395 Zeteltjes, maar helaas zijn die speciale plekken uitverkocht.
Hier lees je meer over de Zeteltjes en vind je andere voorstellingen waar je nog wel gratis naar toe kan.

Bij dit concert kon je een Galadiner in de Hofzaal Markiezenhof boeken, maar helaas waren er niet voldoende deelnemers en hebben we dit moeten cancellen. 

Locatie theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NT Bergen op Zoom