FZN: Paceshifters, Canshaker Pi, La Jungle e.a.
Zaterdag, 06 Januari 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Festival zonder naam

Festival Zonder Naam staat voor een fijne selectie aan alternatieve rock! Deze editie met o.a. Paceshifters en Canshaker Pi

PACESHIFTERS

“Resurrecting the Alternative Rock of the 90s”
Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die hen, met een explosieve live show, in ruim 6 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Overdonderend maar catchy. Rauw en toegankelijk tegelijk. Verontrustend en toch rustgevend. Maar bovenal met een nietsontziende passie voor Alternative Rock.

CANSHAKER PI

Ze waren de verrassing van Noorderslag. Ze brachten in de zomer hun EP FOR ED uit en hun haast legendarische live-reputatie snelde hen vooruit. Gelukkig is daar nu het debuut van de Amsterdamse garagerockers, dat verschijnt bij Excelsior Recordings. De storm die Canshaker Pi heet raast dit najaar door het land. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos. 

LA JUNGLE

Zes snaren op een gitaar, een casio toetsenbord en een drumkit. Voeg een paar pauzes en drie akkoorden toe en je hebt niet veel meer nodig om de temperatuur in een kamer te verhogen. Dat is iets dat Jim en Reggie duidelijk hebben begrepen omdat zij die bekende 1 + 1 = 3 vergelijking toepassen op hun vervormde math / kraut / trans-rock. De volledige frenzy die hun muziek levert, gaat gepaard met metalen riffs, grote golven van geluid en stormen van toms en cymbals. Hier gaat rock terug naar zijn primitieve en primaire kern. Laat jezelf weg voeren door deze twee rood harigen naar hun natuurlijke habitat: La Jungle!

HELLER

Een paar maanden geleden kwam Heller uit het niets met een videoclip voor het nummer “Hold on”, van hun 1e cd “7 songs about love". De clip bleef niet onopgemerkt, want ze werd geselecteerd voor filmfestivals in Italië, Denemarken en Colombia. En nu is er een nieuw album, genaamd “Deaf by windows”. Zoals vanouds is het Garage! Noise! Rock! Heller! wat de klok slaat. Het album is opgenomen, gemixt en gemastered in eigen beheer en geperst op vinyl in een super gelimiteerde oplage van 111 stuks.

VERDAMPT

Verdampt bestaat uit Yannick Verrest en Matthijs van Dam. Deze heren hebben een missie, namelijk daken eraf slopen met de vetste elektro op vinyl. Van LCD Soundsystem tot The Subs en van Soulwax tot Moderat: als er maar gebeukt kan worden. Normaal terug te vinden in Les Vedettes, maar nu present in Gebouw T.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Festival Zonder Naaml! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Tickets voor Festival Zonder Naam met Canshaker Pi, Paceshifters, La Jungle en Heller bestel je heel gemakkelijk via onderstaande button.

Tickets bestellen 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom
Prijs

Deurticket €11,00
Voorverkoop €10,00
VrienT van T €7,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten