HUIJBERGSE AVOND
Vrijdag, 05 Januari 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een afwezigheid van 1 jaar zal de Huijbergse avond weer voor de 13de keer georganiseerd worden door Stichting Wieler comité Huijbergen in MFC De Kloek op vrijdag 5 januari 2018. Deze avond is het een mooie start om het nieuwe jaar te laten beginnen. 

De organisatie heeft er dit weekeinde er een vol programma van gemaakt. Op zaterdag 6 januari 2018 zal de finale Topcompetitie veldrijden plaatsen vinden rondom de Nootjesberg en de Tiestenduin met de finish op de Weg naar Wouw met deelname van de nationale toprenners en op zondag 7 januari 2018 zal de populaire ATB toertocht Huijbergen gereden worden met start/finish MFC De Kloek. 

Wat begon als een extra aanvulling in de VIP tent tijdens de organisatie van een Internationale Cyclo Cross is nu uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar jong en oud een volle zaal trekt. De Huijbergse avond is dan ook niet meer weg te denken. Tijdens deze avond zal de kennis over het afgelopen jaar van Huijbergen in de vorm van een quizavond getest worden. 

Toine van Agtmaal is weer bereid gevonden om vragen samen te stellen. Ze lijken makkelijk, maar vaak is het van “oh ja”. Deelname staat open voor jong en oud. Ieder jaar is het weer een verrassing wie de wisselbeker overhandigd krijgt. Wie wordt de volgende winnaar van de fel begeerde wisselbeker Huijbergse avond. 

De presentatie van deze avond is in handen van de Huijbergse quizmaster Gerald de Waal. Deelname staat vrij voor verenigingen, bedrijven en buurt bewoners. Hulplijnen op de avond zijn uitgesloten op straffe van diskwalificatie. 

Voor deelname betaalt men slechts € 5,-. Naast de wisselbeker zijn er geldprijzen te verdienen voor de 1ste 3 plaatsen. 

Aanvang van de Huijbergse avond is om 20.00 uur in MFC De Kloek. 
Opgave formulier dient uiterlijk 3 januari 2018 ingeleverd te worden bij het secretariaat van het Wielercomité of per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Multifunctioneel Centrum De Kloek Prior Borrekensstraat 1 4635BW HUIJBERGEN