RKSV HALSTEREN OEFENT TEGEN BELOFTEN RKC WAALWIJK
Donderdag, 04 Januari 2018, 12:00
Tot Woensdag, 31 Januari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RKSV HALSTEREN OEFENT TEGEN BELOFTEN RKC WAALWIJK

 

De zondagselectie van RKSV Halsteren begint het nieuwe jaar met een pittige oefenwedstrijd tegen de beloften van RKC Waalwijk. Aansluitend op die wedstrijd proosten bestuur, leden, sponsors en supporters op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ’t Ooievaarsnest.

 

De zondagselectie start op donderdag 4 januari 2018 de voorbereiding op de tweede helft van de competitie in de Hoofdklasse B. Twee dagen later speelt het tegen de beloften van RKC. Dit team acteert in de reservecompetitie voor tweede elftallen. De wedstrijd tegen de beloften van RKC start om 12.00 uur en wordt gespeeld op sportpark De Beek. De toegang is gratis.

 

Naast de oefenwedstrijd tegen de beloften van RKC staat op zaterdag 13 januari een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen zaterdaghoofdklasser Achilles Veen. Ook deze oefenwedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Beek. Aanvangstijd is 14.00 uur en de toegang is gratis.

 

De eerste competitiewedstrijd staat gepland op zondag 21 januari a.s.. Dan treden de mannen van trainer Ruud Pennings thuis aan tegen BVC’12 uit Beek-Ubbergen. RKSV Halsteren bezet momenteel de derde plek in de Hoofdklasse B op zes punten van koploper OSS’20. Deze wedstrijd begint op de gebruikelijke tijd van 14.30 uur.

 

Nieuwjaarsreceptie

Rond 15.00 uur start de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ’t Ooievaarsnest. Het bestuur nodigt alle leden, sponsors en supporters van harte uit om samen met het bestuur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Voorzitter Jan van Elzakker zal tijdens de receptie namens het bestuur een nieuwjaarsspeech houdt

Locatie  Sportpark de Beek Halsteren