THEATERGROEP HONGER SPEELT SISSI
Vrijdag, 29 December 2017, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in de kerstperiode naar de Verhalenkamer van Bibliotheek het Markiezaat. Hier speelt Theatergroep Honger tussen de boeken de theatervoorstelling ‘Sissi’. In de stijl van ‘Lang en Gelukkig’ wordt met een knipoog het sprookje van de woeste en onaangepaste Sissi verteld. Het wereldberoemde verhaal van de Keizerin van Oostenrijk is afgestoft, opgepoetst en opgetuigd voor de feestdagen.

Sissi en haar zus Néné zijn twee tegenpolen. Néné is voorbestemd om keizerin van Oostenrijk te worden, maar tot ieders verbazing valt Keizer Franz Joseph als een blok voor de eigenzinnige Sissi. ‘Sissi’ is een hilarische voorstelling voor jong én oud vol gezellige kerstliedjes, verrassend decor, veeleisende moeders en opstandige kinderen. Over groot moeten worden en ontdekken wie je echt wilt zijn.

Te zien van 23 t/m 30 december op diverse tijden. Kaarten voor avondvoorstellingen á € 10,00 en voor middagvoorstellingen á € 7,50 zijn te koop via www.theatergroephonger.nl. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Samenwerkingen
Bibliotheek het Markiezaat stelt twee maanden lang de Verhalenkamer beschikbaar voor Theatergroep Honger. In de maanden november en december is de toneelwerkplaats, waar gewerkt wordt aan de voorstelling, voor iedereen vrij toegankelijk. Onderdelen van het decor zijn ontworpen door Koos ’s-Gravendijk. Koos is opgeleid als hout- en meubelrestaurator, heeft 13 jaar ervaring als decormaker bij het Nationale Toneel en is de man achter Meestermakers. 

Praktische info
Spel: Jan Dua, Tom van den Bergh, Daan Quaden, Valentijn de Jonge en Annebelle Kools-van der Wielen.
Kijk voor meer info op www.theatergroephonger.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Honger via Facebook en Twitter. ‘Sissi’ is een eigen bewerking van de tekst van Marije Gubbels. 

Theatergroep Honger
Theatergroep Honger maakt al vanaf 2006 theater op verrassende locaties in Bergen op Zoom. Ieder jaar wordt er een nieuwe productie onder leiding van een andere regisseur gebracht of wordt de voorstelling zelf gemaakt. Keer op keer wordt er geprobeerd om een unieke productie neer te zetten.

Kosten
Avondvoorstellingen á € 10,00 / middagvoorstellingen á € 7,50

 

aanvangstijden

14:30

20:00

Locatie de Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK BERGEN OP ZOOM