KERSTCONCERT ABS MANNENKOOR
Zaterdag, 23 December 2017, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de 31e keer organiseert mannenkoor ABS uit Steenbergen haar traditionele Kerstconcert in de Nederlands Hervormde Kerk in Steenbergen. Ook dit jaar heeft het bestuur weer een aantal gasten uitgenodigd die dit sfeervolle concert komen op luisteren.

Uiterst trots zijn de mannen van ABS met de medewerking van Vocaal Esemble Vivace o.l.v. Wilma Bergmans. Zij brengen een sfeervol gedeelte uit hun programma, waarbij hun eigen pianist, Toni Raats, hen op de piano zal begeleiden. 
Op verzoek van velen komt Wim Steenbakker terug naar Steenbergen dit jaar. Met zijn diepe basstem heeft hij ook vorig jaar de vele toeschouwers ontroerd.

Zoals altijd vindt het bestuur van ABS het erg belangrijk om ook een instrumentaal gedeelte in hun kerstprogramma te hebben. Daarom is uitgenodigd het bekende saxofoonkwartet Saxoranje uit Wouw.
Het ABS Kerstconcert, o.l.v. Jan Ligtenberg, is een traditie van jaren, waar veel vaste bezoekers ieder jaar graag naar toe komen. Pianist Hikmet Bilalov zorgt voor de begeleiding van het mannenkoor.

 

Kosten
€ 8,00

Locatie Protestantse Kerk Steenbergen Kerkplein 7 4651AN STEENBERGEN