PATER MOESKROEN
Vrijdag, 22 December 2017, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', Dansen’ en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet meer 'Roodkapje'?! De band bestaat uit Bart Swerts (leadzanger), Vincent van Lent (blaasinstrumenten, banjo, mandoline, zang), Martien van Oostrom (accordeon, toetsen, zang), Rolf Rombouts (bas, zang) en Coen Blokx (drums, percussie, zang).

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. 

Support: Squander Squad 
Squander Squad is een muzikaal vijftal, dat al jaren met een mix van (Ierse) Folk, Balkan en Klezmer zorgt voor ambiance bij iedere gelegenheid. Sterke eigen nummers, gebracht met aanstekelijk enthousiasme, aangevuld met covers van bekende folkbands.De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Maar de band schuwt ook niet wat rustigere, sfeervolle luisterliedjes.
Kortom een band met een garantie voor een vrolijk en gezellig feestje, voor ieder wat wils, waarbij niemand onberoerd blijft! 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom
Kosten
Voorverkoop € 14,50
Deurticket € 15,50