KERSTCONCERT TOONKUNSTKOOR
Dinsdag, 19 December 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dinsdagavond 19 december om 20.00 uur wordt in het Kerkelijk Centrum aan de Williamstraat een concert gegeven dat geheel in de sfeer van het naderende Kerstfeest staat. 

Trouwe bezoekers weten dat het organiserende Toonkunstkoor voor deze gelegenheid altijd streeft naar passende sfeer en begeleiding van het te zingen Kerstrepertoire. Ook dit jaar zal daar niet van worden afgeweken.

Samen met het befaamde Steenbergs Kamerkoor Sasso Montanari is er een programma samengesteld waarin traditionele liederen worden afgewisseld met eigentijdse. In de teksten van deze liederen is de herkomst goed terug te horen. Zelfs de klimatologische omstandigheden rond het Kerstfeest blijken een bron van inspiratie voor Scandinaviërs, Polen, Duitsers, Fransen, Engelsen en Italianen.

Sasso Montanari onder leiding van dirigent Janno den Engelsman en het Toonkunstkoor onder leiding van dirigent Loek van Dijck treden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op. De koren worden begeleid door verschillende instrumentalisten.

Het concert heeft een familiaal karakter, is beperkt in duur en dus ook geschikt voor kinderen onder begeleiding van ouders of grootouders. Na afloop is er een gezellige, verzorgde nazit. 

Het concert is vrij toegankelijk, een bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Locatie Kerkelijk Centrum Bergen op Zoom Williamstraat 7 4611CN BERGEN OP ZOOM