Het 41e Bergen op Zoomse Sportgala
Vrijdag, 15 December 2017, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BERGEN OP ZOOM – Op vrijdag, 15 december a.s. vindt voor de 41e keer het Sportgala van de Gemeente Bergen op Zoom plaats. In Stadsschouwburg De Maagd worden de sportman, -vrouw, -ploeg, -vrijwilliger, -senior en sporter(s) met een beperking van 2017 uit onze gemeente gekozen en wordt de Christ van Wijk aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Het 41e Rabobank Sportgala wordt een speciale editie met een avond vol sport, muziek en cultuur waar sporters en sportliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Met de verkiezingen wil de Gemeente Bergen op Zoom sporters met een bijzondere prestatie eren en sporten en bewegen stimuleren. De sporters kunt u persoonlijk feliciteren met hun nominatie of titel tijdens een gezellige afterparty in de huiskamerfoyer van De Maagd. 

 

Programma

De avond begint om 20:00 uur. Schouwburg De Maagd is open vanaf 19:30 uur. De prijzen zullen worden uitgereikt door speciale gasten. Het gala wordt op 15 december live uitgezonden op ZuidWest TV. 

 

Commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom

De commissie Sportverkiezingen kiest jaarlijks de sportvrouw, - man, - ploeg, seniorsporter, sporter(s) met beperking en vrijwilliger van het jaar en moedigt een sporter aan met de Christ van Wijk Aanmoedigingsprijs. In 2017 voor de 41e keer. De verkiezingen zijn in 1976 voor het eerst georganiseerd. De commissie bestaat uit zes personen en is geïnitieerd door de gemeente Bergen op Zoom om de sporttitels in Bergen op Zoom te bepalen en de uitreiking te organiseren. De commissie werkt met subsidie van de gemeente en met bijdragen van sponsoren.

Locatie theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NT Bergen op Zoom