WINTERCONCERT MEA DULCEA
Zondag, 10 December 2017, 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondagmiddag 10 december 2017 geeft vrouwenkoor Mea Dulcea een sfeervol Winterconcert in het Groot Arsenaal te Bergen op Zoom. 

Speciaal voor dit Winterconcert zoekt Mea Dulcea (jonge) vrouwen en meiden (12+) om een drietal nummers mee te zingen. Het zal o.a. gaan om ‘Winter Song’ van singer-songwriter Sara Bareilles & Ingrid Michaelson en ‘Snow Angel‘ (deel 5) van Sarah Quartel onder begeleiding van cello. Koordirigent Ted van der Heijdt zal ook de pianobegeleiding verzorgen. 

Vrouwenkoor Mea Dulcea telt nu 27 volwassen vrouwen van verschillende leeftijden, maar is 55 jaar geleden begonnen als Zeekants Meisjeskoor. Met deze roots in gedachten is het idee ontstaan om speciaal voor dit Winterconcert (jonge) vrouwen en meiden vanaf 12 jaar de kans te geven om -vrijblijvend- mee te zingen. Het doel is om meiden en (jonge) vrouwen kennis te laten maken met het plezier van het zingen van meerstemmige muziek. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is deelname gratis. Ervaring is niet nodig, wel muzikaliteit. Om een idee te krijgen van de te zingen nummers: via YouTube zijn verschillende versies van andere koren te beluisteren. Er zijn inmiddels al negen aanmeldingen, maar er is zeker plek voor meer zangeressen!

Voor de meiden en (jonge) vrouwen die geïnteresseerd zijn om mee te zingen tijdens het Winterconcert op 10 december om 16.00 uur, zijn er vooraf zes repetities. De repetities zijn op 1, 8, 15, 22, 29 november en 6 december van 19.00 tot 20.00 uur op onze vaste repetitielocatie: de aula van de Driemaster, Maaslaan 10 Bergen op Zoom. Opgeven voor het concert en de repetities kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de koorleden. Graag met vermelding van naam, leeftijd en eventuele ervaring. 

Locatie Groot Arsenaal Rijtuigweg 15 4611EK BERGEN OP ZOOM
Kosten
Volwassenen € 10,00 incl. consumptie / kinderen tot 12 jaar € 5,00.