INSPIRERENDE LEZING JOSEPH OUBELKAS
Woensdag, 06 December 2017, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joseph Oubelkas is de auteur van “400 brieven van mijn moeder”, waarin hij zijn zakenreis naar Marokko beschrijft. Deze reis loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen. Woensdag 6 december 2017 geeft hij een lezing in het Auditorium bij StayOkay, Boslustweg 1, Bergen op Zoom, aanvang 19.30 uur.

Iedereen is welkom. Een entreekaartje kost € 7,50 (inclusief 1 consumptie voor koffie/thee/fris met iets zoets). Na afloop is er gelegenheid om zijn boek(en) te kopen en door hem te laten signeren met een persoonlijke tekst. Succes verzekerd met dit mooie cadeau onder de kerstboom!

Laat je inspireren en meld je vóór 30 november as. aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt! De kaartjes kunnen in de voorverkoop worden gekocht op vrijdag 1 december 2017 en zaterdag 2 december van 11.00 tot 15.00 uur bij De MAKERS, Lombardenstraat 14 te Bergen op Zoom of op de avond bij binnenkomst (op beide locaties alleen mogelijk cash te betalen). 

Locatie Stayokay Bergen Op Zoom Boslustweg 1, 4624 RB Bergen op Zoom