We gaan op zoek naar talent!
Zaterdag, 25 November 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
We gaan op zoek naar talent!
Ieder kind heeft unieke talenten. Het is de uitdaging om kinderen al in een vroeg stadium te laten ontdekken wat ze kunnen. Het afstemmen van het onderwijs op de behoeften van de leerling en de juiste aandacht voor talent zorgen voor verdieping en verbreding van het onderwijs en leidt ertoe dat de leerling met meer plezier leert.
Leerlingen in het basisonderwijs zitten boordevol vragen, ze zijn nieuwsgierig en creatief en willen op ontdekkingstocht naar antwoorden. Door onderzoekend en ontwerpend te leren, gaan leerkrachten samen met hun leerlingen de uitdaging aan en ontdekken de kracht van verwondering. Zo ontwikkelen zij hun talenten, creativiteit en kennis op het gebied van Cultuur, Natuur en technologie.
Daarom hebben we voor leerkrachten van het basisonderwijs op de Brabantse Wal deze website ontwikkelt. Een samenwerking tussen Cultuur, Natuur en Technologie.
In het basisonderwijs wordt er veel met thema’s gewerkt, waarbij de kinderen 21 ste-eeuwse vaardigheden leren. Dit zijn competenties als creatief denken, samenwerken, probleem oplossen en informatievaardigheden.
Al deze gebieden komen in de thema’s in de klas aan bod en worden hier met elkaar verbonden. Wij bieden de mogelijkheden om er met de groep op uit te trekken, de zogenaamde ‘ontscholing’. Want leren door te doen, te ervaren en te beleven zorgt ervoor dat de leerlingen er meer van op steken! En …voor alle beroepen geldt: Bekend maakt bemind!
Je kunt op deze site op zoek naar mogelijkheden die passen binnen het thema. Het is mogelijk om te kiezen uit het aanbod in de catalogus of voor een activiteit op maat. We gaan dan samen met jou op zoek naar de leerdoelen en een aanpak die bij jouw klas past.
 
Locatie Brabantsewal Boslustweg 1 Bergen op Zoom
U kunt zich tot 29 november aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.