Speciaalbierdaagse 4 & 5 november 2017
Zondag, 05 November 2017, 13:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speciaal voor de échte liefhebber wordt op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 De Speciaalbierdaagse georganiseerd. Twee dagen waarin het speciaalbier en de liefhebber centraal worden gesteld.

Tijdens en na de 1ste editie afgelopen jaar kregen we zoveel leuke feedback dat we hebben besloten om dit jaar nog uitgebreider te werk te gaan.

De organisatie, bestaande uit onder andere een meesterschenker, een importeur van speciaalbieren en bevlogen speciaalbier liefhebbers hebben wederom zorgvuldig en bevlogen een zeer ruim assortiment aan speciaalbieren samengesteld die het verdienen om geschonken te worden.

Bij binnenkomst ontvang je een proefglas, 5 consumptiemunten (t.w.v. € 2,00 p.s.), een flesje water, een bierboekje met uitleg over alle bieren inclusief een pen voor het maken van notities en uiteraard een onvergetelijke dag.

Bij vertrek ontvang je, tegen inlevering van het proefglas, een flesje Festivalbier. Het Festivalbier wordt speciaal gebrouwen door Brouwerij Laveloos en is alleen verkrijgbaar tijdens de Speciaalbierdaagse. Zo kun je thuis nog heerlijk nagenieten. Ook aan de Untappd gebruiker wordt gedacht; Er zullen diverse routines beschikbaar zijn om badges te behalen.

Locatie Groencentrum de Wit van Dongen Boeiinksestraat 1a, 4703 SK Roosendaal