CLUB FREESTYLE: MARK WITH A K, DR. RUDE E.A.
Zaterdag, 09 April 2016, 22:30
Tot Zondag, 17 April 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na de hele dikke derde editie op tweede kerstavond van Club Freestyle pakken Focus Events en freestylekoning Dr Rude de 4e editie op 9 April 2016 nog dikker uit!!

We mixen tijdens Club Freestyle de kwaliteit van nu met de sfeer van vroeger. Club Freestyle staat voor een knettergezellig, exclusief en beestachtig sexy feest. De beste freestyle dj’s en helden uit het hele land zullen ons op een doldwaze reis nemen door de geschiedenis van DE dance. Van classics uit de jaren 90, via retroklappers, de hardstylebootlegs naar happy hardcore! Het kan allemaal tijdens deze avond! Heb jij zin in deze nacht vol show, entertainment en natuurlijk het belangrijkste ingrediënt: Freestyle Baby! Dan mag jij dit feest voor geen goud missen! 

De vorige keer hebben wij jullie al voorgesteld aan Dr. Rude en Pat B, deze DJ's beloven de volgende keer er een nog mooier feest van te maken!

Het volledige programma: 
- Mark with a K 
- Pat B 
- Dr Rude
- Panic 
- Ransom 
- Freaco
- MC the Russian 

De kaartverkoop voor de vierde editie start woensdag 27 Januari om 19.00u 
Wees er op tijd bij en mis deze gloednieuwe editie niet! Club Freestyle is geopend van 22.30u - 04.30u! De inkom is tot 01.30u deze avond.

LET OP: Deze editie is er een discountticket van €44,- (inclusief €33,- aan munten). Het discountticket vervangt het VIP-ticket. Bij grote drukte is het balkon inclusief extra bar voor iedereen geopend.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €19,00
VOORVERKOOP €16,50
DISCOUNT TICKET VOORVERKOOP €44,00
DISCOUNT TICKET DEURVERKOOP €46,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten