´Made in Belgium´
Zaterdag, 28 Maart 2015, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


met onder andere de bands The Sore Losers, Bed Rugs en Fixkes.





De Rockband ‘The Sore Losers’ speelt rockmuziek die beïnvloed is door blues, folk, country en garage. In 2010 stond de eerste single ‘Beyond Repair’ van het debuutalbum 21 weken in ‘De Afrekening’ van Studio Brussel. Daarmee hadden zij de langst genoteerde  single van 2010. Nu staat de band, die onder andere al de opening act op de mainstage van Pukkelpop 2010 was en op de 25e editie van Noorderslag stond, klaar om hun nieuwste album ’Roslyn’ aan het publiek in Gebouw-T te laten horen.


 


Bed Rugs is een rockband die in het afgelopen jaar veel internationaal getoerd heeft en dit ook in de eerste helft van 2015 van plan is. Met optredens in onder andere België, Frankrijk, Engeland, Luxemburg en Nederland staat de agenda van de band vol. In het verleden heeft de band samengewerkt met bands zoals Balthazar, Goat en Sebadoh, en was onder andere de enige Belgische band op de laatste editie van het International Festival of Psychedelica in Liverpool.


De Stabroekske poprock band Fixkes mixt in hun muziek akoestische popmuziek met rap. In 2007 kwam de band met hun eerste single ‘Kvraagetaan’ en behaalden daarmee zelfs een eerste plaats in de iTunes-hitlist! Tijdens Made in Belgium presenteert de band hun nieuwe album ‘Weeral Halfacht’.


 


Naast deze bands kan het publiek ook van de bands ‘Hydrogen Sea’ en ‘And They Spoke In Anthems’ in de T-Up van Gebouw-T genieten. Dit kan onder het genot van een lekker speciaal biertje van Duvel Moortgat. Zij zorgen voor een exclusief assortiment, alleen verkrijgbaar bij Made In Belgium. Goede muziek, een lekkere biertje en gezelligheid – net als in België!
Locatie Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €16 in de voorverkoop (excl. servicekosten) via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.