Kindercolleges voor kinderen van 8 tot 11 jaar
Zondag, 04 Januari 2015, 12:30 - 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Inschrijven? Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijvingen gaan op volgorde van ontvangst.


Voor alle nieuwsgierige kinderen van 8 t/m 11 jaar organiseert Bibliotheek Het Markiezaat een 4delige serie kindercolleges. Echte wetenschappers en experts vertellen je alles over een spannend, grappig of bijzonder onderwerp. Ben jij die nieuwsgierige aap…..dan zijn deze colleges echt iets voor jou!De sprekers zijn wetenschappelijk medewerkers van een museum, wetenschappers uit de academische wereld of experts op het vakgebied. Het  zijn inspirerende mensen, die waanzinnig veel over hun onderwerp weten! Je krijgt tijdens de colleges dan ook zeker de mogelijkheid hen het hemd van het lijf te vragen! Voor wie?Kinderen van 8 t/m 11 jaar. Wanneer?Zondagen van 12.30 tot 13.30 uur. Waar?In de bibliotheek in Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17 Kosten?€ 20,- voor een reeks van 4 colleges.Aanmelden is verplicht. Er is een beperkte ruimte, dus wees er snel bij!


Geloven moslims ook in God? - 4 januari 2015Door drs. Alia AzzouziVragen staat vrij tijdens dit college! Alia beantwoordt alles: wat is de hadj? Wat is halal? Waarom dragen veel moslima’s een hoofddoek? Wie is Mohammed? Wat is het suikerfeest? Wat is een Ka’ba?Alia Azzouzi (34) is communicatie adviseur, moslima, Rotterdamse en Marokkaanse.

Locatie Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK Bergen op Zoom
Kinderen: € 20,00